V prelepi Logarski dolini je v elitnem hotelu Plesnik svoja vrata odprla
nova restavracija visoke kulinarike – Restavracija Plesnik. Chefa Janez
Bratovž in Tom ÄŒopar z mojstrskim znanjem nadgrajujeta kulinariÄno
ponudbo doline ter v okviru vizije Okusi narave ustvarjata harmonijo
okusov, prefinjeno stkano v jedeh, ki slavijo naravno bogastvo in
tradicijo. V tem jubilejnem letu, ko hotel Plesnik praznuje 30.
obletnico ponovnega odprtja, stopajo še korak dlje – kulinariÄno
odliÄnost nadgrajujejo s konceptom fine dining doživetja. Ob odprtju
nove Restavracije Plesnik so se predstavili tudi lokalni dobavitelji, ki
po mnenju chefov Janeza Bratovža in Toma Čoparja pomembno soustvarjajo
jedilnik nove Restavracije Plesnik. Prikazan je bil eleganten
kulinariÄni sprehod skozi tradicijo in okuse Zgornje Savinjske doline in
SolÄavskega, podprt s skrbno izbrano vinsko spremljavo in vrhunsko
postrežbo.
