V Radovljici se je že tradicionalno zaÄel kulinariÄni festival Okusi Radol’ce. Festival bo tekom meseca novembra v svojih lokalih nudil menije, sestavljene iz lokalno pridelanih surovin, znaÄilnih za radolško okolje. Tokrat je otvoritveni dogodek Okusov Radol’ce gostilo GostišÄe Draga v Begunjah na Gorenjskem. Na tržnici dobrot pred gostišÄem pa so se predstavili kmetje, Äebelarji ter predelovalci, ki so vse leto s svojimi lokalnimi surovinami zalagali restavracije Okusov Radol’ce. Tudi letos bodo za izjemno kulinariÄno doživetje poskrbeli chefi in chefinja izbranih radolških restavracij in gostiln. Skupaj bodo pripravili 5-hodni meni. To je edinstvena priložnost da jih sreÄate, spoznate ter zaÄutite moÄ povezovanja in sodelovanja. VeÄ pa v prispevku.
Otvoritev festivala Okusi Radol’ce
